Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Utomhus

Clear Channel rekryterar från (M)

Publicerad: 9 September 2013, 08:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:35

Clear Channels etableringsavdelning får förstärkning av Johan Elmberg, pressekreterare hos försvarsministern, samt av Aleksander Krajisnik från Coast Communications.


Ämnen i artikeln:

Clear ChannelModeraterna

Tidigare har Johan Elmberg bland annat arbetat som presschef hos Moderaterna. Nu ska han alltså stärka upp Clear Channels etableringsavdelning.

– Utomhusreklamen har en stark ställning i Sverige och utgör idag ett självklart inslag i stadsmiljöer runt om i landet. Clear Channel är marknadsledande i Sverige och inne i en spännande fas. Mina erfarenheter från kommunikation och politik kommer att vara värdefulla på nya jobbet, men framför allt kommer det bli roligt att få jobba med affärer på näringslivets villkor, säger Johan Elmberg i ett pressmeddelande.

På etableringsavdelningen får han också sällskap av den nyrekryterade Aleksander Krajisnik, som tidigare arbetat som biträdande borgarrådssekreterare på Stadsbyggnadsroteln i Stockholm stad. Senast kommer han dock från Coast Communications där han arbetade som pr-konsult.

– Jag är mycket glad över rekryteringen av Johan och Aleksander. De kommer bli viktiga förstärkningar i vårt arbete med att utveckla etableringen av nyttigheter och reklamobjekt i städer och kommuner runt om i Sverige, säger Clear Channels etableringsdirektör Claes Kugelberg i pressmeddeladnet.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Clear ChannelModeraterna

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.