Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Utomhus

Clear Channel lanserar jätteskylt på Avenyn

Publicerad: 8 november 2019, 13:05

Clear Channel inviger en digital skylt på Scandic Rubinens husfasad

Bolaget inviger till helgen en skylt på 40 kvadratmeter i centrala Göteborg.


Ämnen i artikeln:

Clear Channel

Den senaste tiden har Clear Channel satsat på digitala skyltar och under sommarmånaderna invigdes 125 nya skyltar i Stockholm, Göteborg och Malmö. I dagsläget är bolaget det enda med digitala skyltar i gatumiljö i de tre städerna. 

– Målet är att nå 1000 digitala skyltar innan årsskiftet och vi räknar med att nå dit, säger David Klagsbrun, pressansvarig på Clear Channel, till Dagens Media.

Den senaste skylten är 40 kvadratmeter stor och är placerad på Avenyn i centrala Göteborg.

- Vi satsar stenhårt på Göteborg i allmänhet och på det digitala i synnerhet. Avenyn är 

tveklöst en av Sveriges viktigaste arenor vad gäller flöden av människor och är därmed en fantastisk yta för varumärken att synas på, men framförallt för att nå en bred publik, säger Anna Smidemark, säljdirektör på Clear Channel Sverige, i ett pressmeddelande.

Reklamskylten ingår i Clear Channels Play Spectacular-serie och för att inviga den har Clear Channels inhouseavdelning tagit fram Presentgeneratorn – en slumpgenerator som tipsar förbipasserande göteborgare om vad de kan ge bort på fars dag.

Axel Duberg

Reporter

Ämnen i artikeln:

Clear Channel

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.