Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Utomhus

Clear Channel Danmark får ny landschef

Publicerad: 25 maj 2021, 14:45

Clear Channel rekryterar Karsten Rask Mikkelsen till landschef i Danmark.

Karsten Rask Mikkelsen får en nyckelroll i Clear Channels skandinaviska organisation när utomhusbolaget ska utveckla sitt nordiska erbjudande och samarbete.


Ämnen i artikeln:

Clear Channel

Karsten Rask Mikkelsen kommer senast från AFA JCDecaux där han har axlat rollen som Commercial Director.

På Clear Channel blir han landschef i Danmark. Det när utomhusbolaget ska utveckla sitt skandinaviska erbjudande och samarbete.  

Clear Channel har i dag 150 000 skyltar i Skandinavien, och de senaste åren har utomhusbolaget identifierat en trend då allt fler varumärken efterfrågar internationella helhetslösningar för sina utomhuskampanjer.

– Att många varumärken kombinerar nationell räckvidd med lokal målgruppsanpassning är inget nytt men vad vi såg redan när vi slog samman våra tre landsorganisationer 2017 var att de skandinaviska möjligheterna skulle bli allt viktigare. Inte bara för oss som organisation utan också för annonsörer, säger Claes Kugelberg, kommersiell chef på Clear Channel i Skandinavien.

Karsten Rask Mikkelsen ersätter Maj-Britt Brøchner-Mortensen. Han tillträder 1 juni 2021.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Clear Channel

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.