Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Utomhus

Citycon teamar med Clear Channel

Publicerad: 2 september 2022, 06:06

”Vi är oerhört glada över förtroendet från Citycon”, säger Claes Kugelberg, kommersiell direktör och vice vd för Clear Channel Scandinavia.

Foto: John Guthed Photography

Sedan tidigare samarbetar Citycon och Clear Channel i Finland. Nu kliver utomhusbolaget in även som svensk mediepartner. Avtalet innehåller ett hundratal digitala reklamskyltar.


Ämnen i artikeln:

Clear ChannelUtomhusToppnyheter förmiddag

Utomhusbolaget Clear Channel får ansvaret för Citycons medieförsäljning på den svenska marknaden. Ambitionen med samarbetet är att utveckla det digitala medieerbjudandet, driva tillväxt och förbättra kundupplevelsen.

Citycon har i dag 35 internationella handelsplatser, sex av dem ligger i Sverige. Totalt har dessa köpcentrum omkring 50 miljoner besökare årligen. I avtalet mellan Clear Channel och Citycon, som träder i kraft under 2023, ingår 100 digitala reklamskyltar, däribland billboards och wayfinders.

– Vi är oerhört glada över förtroendet från Citycon som innebär att vi kan lägga till några av landets främsta köpcentrum till vår redan starka köpnära produkt, säger Claes Kugelberg, kommersiell direktör och vice vd för Clear Channel Scandinavia.

De sex handelsplatser som Citycon har i Sverige ligger i Kista, Liljeholmen, Åkersberga, Jakobsberg, Mölndal och Stenungssund.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev