Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Utomhus

Centerpartiet om Fi:s glasögonkupp: "Det är riktigt illa"

Publicerad: 8 September 2014, 06:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:29

Fi:s rosa glasögon på riksdagspartiernas valaffischer upprör Centerpartiets kommunikationschef.


Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

Annie Lööf är en av partiledarna som fått rosa glasögon under natten. Ola Spännar, kommunikationschef för Centerpartiet, kallar Fi:s glasögonkupp för skadegörelse.

– Det är ett stort problem, framförallt för allianspartierna, att allt för många inte respekterar demokratin och yttrandefriheten. Vi får dagligen affischer nedrivna och det är väldigt tydligt vilket håll det kommer ifrån. De olika vänsterpartiernas affischer får sitta kvar medan våra konsekvent rivs ner. Att Fi gör så här tycker jag inte är okej i ljuset av den förstörelse för pågår, säger han till Dagens Media.

Att glasögonen ska tas ner under kvällen spelar ingen roll, menar Ola Spännar.

– Det är en slags skadegörelse och en påverkan på våra affischer, sen om de använder penna eller häftmassa spelar mindre roll. Fi säger att de har goda argument, att de bara lånar affischer, men då skulle alla kunna låna andra affischer för sina syften. Det är inte okej. Jag tycker att det är riktigt illa.

Dagens Media söker de andra partiernas kommunikationschefer. Kristdemokraterna har valt att inte kommentera Fi:s tilltag.

LÄS MER: 

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.