Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

United Screens säljteam prisas på SMW

Publicerad: 18 Maj 2016, 15:19
Uppdaterad: 20 Maj 2016, 08:43

United Screens säljteam har blivit utsedd till Årets Säljorganisation 2016 av Stockholm Media Week, som anordnas av Sveriges Mediebyråer.


Ämnen i artikeln:

United ScreensStockholm Media Week

United Screens är Nordens största YouTube-nätverk med över 250 miljoner visningar i månaden och kontor i Stockholm, Oslo och Helsingfors.

Idag prisades United Screens säljteam på Stockholm Media Week som utsågs till "Årets Säljorganisation".

Motiveringen från juryn lyder:

"I en verklighet där köp baserat på data och teknologi utgör en allt större del är det upp till varje säljorganisation att anpassa sig till utvecklingen, något årets vinnare gjort med den äran. Med nyfikenhet och fokus på kundens affär adderar de även till innehåll och kreativitet på ett föredömligt sätt. Spegel, spegel på väggen där, säg vem som vackrast på YouTube är?"

– Vi har sedan vi startade fokuserat på ett nära samarbete med mediebyrårerna, och är därför extra glada för denna utnämning, som jag är glad att dela med mina grymma kollegor på vår säljavdelning, säger Nicole Haman, säljchef på United Screens i ett pressmeddelande.

United Screens vd Malte Andreasson är nöjd över sitt team.

– Enormt imponerande av vårt säljteam att lyckas vinna efter att vi har varit igång i bara 2,5 år. För oss är detta ett kvitto på att vi har ett riktigt starkt erbjudande till marknaden, säger Malte Andreasson, VD, United Screens i ett pressmeddelande.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.