torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Ytterligare tre titlar inleder samarbete med Sesamy

Publicerad: 16 maj 2023, 12:30

Styckköpstjänsten Sesamy inleder ett samarbete med Fokus, Språktidningen och Modern Psykologi, som därmed börjar erbjuda styckköp av artiklar.

Ämnen i artikeln:

DagspressPrenumerationer

Vilma Pettersson

vilma.pettersson@dagensmedia.se


Fokus, Språktidningen och Modern Psykologi är de tre senaste tillskotten till Sesamys styckköpstjänst, enligt ett pressmeddelande från Sesamy. Andra nyhetsmedier som redan använder sig av Sesamy är bland annat Breakit, Kvartal och Nyheter24.

Nu kommer det gå att köpa de tre magasinens webbartiklar till ett styckpris som komplement till exempelvis en månadsprenumeration.

LÄS MER: Sesamy inleder samarbete med Icon

Vd:n för Fokus, Julia Lundmark, säger i pressmeddelandet att anledningen till att Fokus väljer att införa styckköp av artiklar är för att de inte når vissa kunder, det vill säga konsumenter som vill ta del av deras innehåll men som inte är redo att teckna en prenumeration.

Breakit var det första nyhetsmediet att ansluta sig till stycköpstjänsten i oktober 2022. Men i en intervju med Dagens Media nyligen meddelade Jon Mauno Pettersson, vd, chefredaktör och ansvarig utgivare på Breakit, att Breakit nästan helt och hållet har slutat med styckköp.

LÄS MER: Det har styckköpen gett Breakit, Nyheter24 och Kvartal

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev