Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Yoga Girl ska lyfta Vagabond

Publicerad: 28 april 2015, 07:26
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:03

Instagramstjärnan "Yoga Girl" ska blogga om sitt liv på Vagabond.se.


Ämnen i artikeln:

VagabondEgmont

Med 1,3 miljoner följare på Instagram och nästa 200 000 Facebook-följare är yogafantasten Rachel Bråthen, mer känd som "Yoga Girl", en av Sveriges klarast lysande internetstjärnor.

Nu värvas hon till resetidningen Vagabond. Där ska Rachel Bråthens tillsammans med sin man Dennis blogga om sitt liv på Aruba i Västindien om yoga, och om den USA-resa som paret just nu befinner sig på.

– Det är jättetrevligt att få dela med oss av hur vi lever. Bloggen kommer att handla om hur vi tar dagen som den kommer. Från Costa Ricas djungel till betongdjungeln i New York, säger Rachel Bråthen i ett pressmeddelande.

Rachel Bråthens har tidigare bloggat på Amelia.se.

Värvningen av Yoga Girl är en del i Egmont Publishings strategi att stärka sin digitala närvaro. I slutet av förra året organiserades förlaget om och en gemensam digital redaktion skapades.

För Vagabond, med omkring 60 000 unika besökare i veckan, är förhoppningen att "Yoga Girls" blogg ska innebära ett lyft i trafiken.

– Vi hoppas förstås på ökad trafik till Vagabond.se med tanke på hur många följare hon har. Samtidigt hoppas vi också att många av våra läsare som inte följer Yoga Girl ska börja göra det. Hon lever ett väldigt fascinerande liv, säger Thomas Eriksson, digital förlagsredaktör på Egmont Publishing, till Dagens Media.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

VagabondEgmont

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.