Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Vi i villas vd: "Självklart behöver vi en säljledning"

Publicerad: 3 September 2014, 08:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:30

Nu kommenterar Helena La Corte, vd på Bonnier Publications och Vi i villa, kritiken från den förre försäljningsdirektören.


Ämnen i artikeln:

Vi i Villa

Dagens Media kunde igår berätta att Vi i villas annonsdirektör Jascha Buckholt slutar, efter oenighet med Bonnier Publications styrelse, samt att en del av tidningens försäljning läggs ut på ett externt säljbolag.

Nu kommenterar Helena La Corte, vd på Bonnier Publications, uppgifterna i ett mejl till Dagens Media.

"Att Jascha Buckholt fick sluta hos oss var ett gemensamt beslut mellan styrelsen och Jascha", skriver hon, och fortsätter:

"Detta efter att vi har tagit bort hans roll som annonsdirektör i och med den omorganisation som gjorts. Självklart behöver vi en säljledning på Bonnier Publications, vilket vi också har".

Helena La Corte skriver vidare att de är mycket nöjda med de förändringar som har gjorts inom företaget.

"Förändringen som Vi i villa har genomgått med nya chefredaktören Maria Sognefors har gett god utdelning – vi ligger över våra försäljningsmål och kommer visa ett bättre resultat än på länge.

Vi kommer även att utöka utgivningen med ett extranummer i november i år, för att vi ser att suget efter våra produkter är stort hos våra läsare och annonsörer".

Enligt Helena La Corte är uppgiften om att försäljningen läggs ut på ett externt bolaget "taget ur luften".

"Vi kommer ha kvar vårt säljteam och har förstärkt det med två säljare som börjar i nästa vecka. Vi söker för närvarande även en digital säljare för att förstärka vårt team ytterligare, skriver hon, och förklarar vidare:

"S Media Group ansvarar för våra auktioner och kommer att stärka oss med den digitala försäljningen på Viivilla.se. Även säljbolaget Cape Media kommer att stärka oss i den digitala försäljningen. Cape Media ansvarar redan idag för den regionala försäljningen i Vi i villa."

LÄS OCKSÅ:

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Vi i Villa

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.