Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag10.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Veckans Nu byter förlag

Publicerad: 4 Juli 2016, 09:59
Uppdaterad: 4 Juli 2016, 11:15

UPPDATERAD. Kändistidningen Veckans Nu lämnar Frida förlag.


Ämnen i artikeln:

Aller Media

I september flyttas Veckans Nu från Frida förlag till moderbolaget Aller Media. Där ska tidningen ingå i Hänt-gruppen med titlar som Hänt i Veckan, Hänt Extra och Hänt Bild.

Sedan tidigare är det klart att Veckans Nus chefredaktör Anja Källstedt ska lämna tidningen. Två personer på redaktionen har fått erbjudande om att följa med till Aller Media. Dessutom har tidningen två vakanser som man hoppas tillsätta, berättar Tobias Wixtröm, chefredaktör och ansvarig utgivare för Hänt-gruppen, för Dagens Media.

Han tar istället rollen som chefredaktör och ansvarig utgivare.

– Det känns naturligt att Veckans Nu flyttar över till oss och det känns fantastiskt roligt att vi får möjligheten att fortsätta utveckla och förädla en så etablerad och populär titel som Veckans Nu. Jag tror att vi kan hitta bra synergieffekter mellan titlarna – de är ju inte helt olika varandra, säger Tobias Wixtröm.

Enligt Orvesto Konsument 2016:1 hade Veckans Nu 114 000 läsare, en minskning med 4,2 procent jämfört med motsvarande mätning i fjol.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.