Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Tidskrifter

Unionens chefstidning Position görs om

Unionens chefstidning Position görs om och byter namn till Chef & Karriär.


Publicerad 2015-03-16 09:44
Uppdaterad 2015-12-06 12:09

Ämnen i artikeln:

Unionen

Dela artikeln:

Den 20 maj kommer det första numret av Unionens nya chefstidning Chef & Karriär. I samband med namnbytet får tidningen en omgörning och ny form.

– Sedan jag tillträdde i september har jag sett över våra tidningar och jag kände att det var dags att öka satsningen på våra chefsmedlemmar. Vi växer och får fler chefsmedlemmar och med det växer behovet av en tidning som förutom ledarskapsfrågor även tar sig an vardagspraktiska chefsfrågor. Tidningen ska vara en inspirationsguide för chefen i vardagen, säger Naljen Ståhlström, chefredaktör och ansvarig utgivare, till Dagens Media.

Tidningen kommer, likt föregångaren Position, att komma ut fyra gånger per år till fackförbundets 70 000 chefsanslutna medlemmar. Unionen ger även ut tidningen Kollega och tanken är att det är den redaktionen som nu ska göra båda tidningarna.

– Tidigare har tidningen gjorts mycket på frilansbasis men jag ser att våra kompetenta reportrar här ska göra tidningen, även om vi kommer att ha en del frilansmaterial också, säger Naljen Ståhlström.

Bakom den nya formen på tidningen står art directorn Staffan Frid. Som en del i satsningen på chefsmedlemmarna ska tidningen också börja jobba mer med inspirationsseminarier och event.

– Vi vill ge medlemmarna input som gör att de blir bra chefer. Är man en bra chef mår de anställda bra.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.