Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Unionens chefstidning Position görs om

Publicerad: 16 mars 2015, 09:44
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:09

Unionens chefstidning Position görs om och byter namn till Chef & Karriär.


Ämnen i artikeln:

Unionen

Den 20 maj kommer det första numret av Unionens nya chefstidning Chef & Karriär. I samband med namnbytet får tidningen en omgörning och ny form.

– Sedan jag tillträdde i september har jag sett över våra tidningar och jag kände att det var dags att öka satsningen på våra chefsmedlemmar. Vi växer och får fler chefsmedlemmar och med det växer behovet av en tidning som förutom ledarskapsfrågor även tar sig an vardagspraktiska chefsfrågor. Tidningen ska vara en inspirationsguide för chefen i vardagen, säger Naljen Ståhlström, chefredaktör och ansvarig utgivare, till Dagens Media.

Tidningen kommer, likt föregångaren Position, att komma ut fyra gånger per år till fackförbundets 70 000 chefsanslutna medlemmar. Unionen ger även ut tidningen Kollega och tanken är att det är den redaktionen som nu ska göra båda tidningarna.

– Tidigare har tidningen gjorts mycket på frilansbasis men jag ser att våra kompetenta reportrar här ska göra tidningen, även om vi kommer att ha en del frilansmaterial också, säger Naljen Ståhlström.

Bakom den nya formen på tidningen står art directorn Staffan Frid. Som en del i satsningen på chefsmedlemmarna ska tidningen också börja jobba mer med inspirationsseminarier och event.

– Vi vill ge medlemmarna input som gör att de blir bra chefer. Är man en bra chef mår de anställda bra.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Unionen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.