Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

TT ska göra fyra tidningar för Bonnier Business Media

Publicerad: 15 December 2015, 08:57
Uppdaterad: 15 December 2015, 09:01

TT Nyhetsbyrån ska göra Veckans Affärer, Miljöaktuellt, Pensioner & Förmåner samt Risk & Försäkring.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Bonnier Business Media och TT Nyhetsbyrån inleder ett nytt redaktionellt samarbete kring sidproduktion av Veckans Affärer, Miljöaktuellt, Pensioner & Förmåner samt Risk & Försäkring.

TT har sedan tidigare ett antal redigeringsuppdrag för aktörer i tidskrifts- och dagstidningsbranschen och den nya affären innebär att nyhetsbyrån fortsätter satsningen på denna verksamhet.

– Bonnier Business Media har länge varit en viktig kund hos TT Nyhetsbyrån för bild och text. Nu är vi stolta över att även få ta ansvar för sidproduktionen för fyra av deras titlar. Vi ser ett växande intresse för våra tjänster och vi tror att andra mediehus kommer att gå samma väg som Bonnier Business Media. I en tid då man effektiviserar väljer fler och fler att outsourca textredigering och formgivning och vi är väldigt glada att valet föll på oss denna gång, säger Catherine Åberg kundutvecklare på TT, i ett pressmeddelande.

Ett förarbete har redan startat nu i december, men samarbetet kommer sedan att dra igång på riktigt i januari med årets första utgåva av Veckans Affärer.

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.