Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag02.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

TT Nyhetsbyrån tar över Talentums redigering

Publicerad: 16 December 2013, 11:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:53

Det blir TT Nyhetsbyrån som tar över redigeringen av Talentums titlar som Affärsvärlden, Ny Teknik och Lag & Avtal.


Ämnen i artikeln:

TT NyhetsbyrånTalentum

Dagens Media har i flera artiklar berättat om omorganisationen på Talentum. I slutet av november sades Traffic-avdelningen upp och nu har Talentum också tecknat ett avtal om outsourcing av redigeringen.

Därmed kommer redigeringen av Talentums titlar att tas över av TT Nyhetsbyrån. Det framgår av ett meddelande på Talentums intranät.

Redan under det första kvartalet nästa år räknar Talentum med att TT Nyhetsbyrån ska vara igång med redigeringen.

MBL-förhandlingar om eventuella uppsägningar pågår mellan Talentums ledning och Svenska Journalistförbundet. Totalt är sju tjänster på förlaget övertaliga i och med den nya organisationen.

Dagens Media, som ges ut av Talentum, är ett helägt dotterbolag till Talentum och omfattas inte av omorganisationen. Det står klart efter att ledningen nyligen vände i frågan. Därmed finns det ingen övertalighet på Dagens Media.

I samma veva står det också klart att det blir Picapoint som tar över Talentums printtraffic medan Operativ tar över webbtraffic.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

TT NyhetsbyrånTalentum

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.