onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Tre medarbetare hoppar av Vogue Scandinavia

Publicerad: 21 mars 2022, 13:07

Vogue Scandinavia leds av chefredaktören Martina Bonnier.

Tre medarbetare lämnar Vogue Scandinavia. ”Vi håller inte den standard som jag anser att en Vogue- och Condé Nast-publikation bör ha”, säger den norska moderedaktören Rawdah Mohamed.

Ämnen i artikeln:

Redaktionens valVogue ScandinaviaMartina Bonnier

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Enligt den norska modesajten Melk & Honning är det tre av fyra norska medarbetare som nu lämnar Vogue Scandinavia. Moderedaktören Rawdah Mohamed, samt Celine Aagard och Marianne Theodorsen – med titlarna sustainability expert respektive handbag expert.

– Jag kände att den kreativa visionen vi först hade inte var där längre. Vi håller inte den standard som jag anser att en Vogue- och Condé Nast-publikation bör ha, säger Rawdah Mohamed till Melk & Honning.

Vogue Scandinavias redaktion har sin bas i Stockholm. Med från start var också 13 fasta medarbetare i bland annat Oslo och Köpenhamn.

Vogue Scandinavia leds av Martina Bonnier. Den första utgåvan gavs ut i augusti förra året, med klimataktivisten Greta Thunberg på omslaget.

Dagens Media har sökt Martina Bonnier för att ställa frågor om avhoppen. Hon har avböjt intervju med hänvisning att hon inte kan kommentera HR-frågor enligt Condé Nasts policy.

LÄS ÄVEN: Nu sjösätts Vogue Scandinavia 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev