Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Trav- och Galoppronden byter namn

Publicerad: 25 April 2014, 04:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:40

Medieföretaget Trav- och Galoppronden blir TR Media.


Trav- och Galoppronden AB byter namn till TR Media för att undvika ihopblandning av medieföretagets flaggskepp, tidningen Travronden, och företaget.

– Tidningen är vår största produkt och ibland vet man inte ens internt vad man pratar om, tidningen eller företaget, säger Daniel Livensjö, vd för TR Media, till Dagens Media.

Det nya namnet bestämdes med både framtid och historia i åtanke.

– Vi ville inte bara hitta på ett nytt fräsigt namn utan något som också återkopplar till den 82-åriga historiken. Vi vill förmedla att vi är ett medieföretag med flera olika verksamheter i portföljen, säger Daniel Livensjö.

Tidningen Travronden är Sveriges äldsta travtidning och något TR Media satsar stort på, men företaget börjar också expandera genom nya projekt och genom att utforska digitala kanaler.

– Jag har varit vd i åtta månader och en del av förändringen började innan jag kom, men sedan jag kom har det varit full fart med satsningar på inte bara nya verksamheter utan också gamla. Och framför allt satsar vi mycket digitalt nu, säger Daniel Livensjö.

Andrea Svanberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.