Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Tidskrifter

Susanne Lindén ny chefredaktör för Allers

Susanne Lindén har utsetts till ny chefredaktör för varumärkena Allers och Allers Trädgård.


Publicerad 2016-05-03 11:37
Uppdaterad 2016-05-03 11:37

Ämnen i artikeln:

Allers

Dela artikeln:

Susanne Lindén har sedan 1983 en lång karriär på Kvällsposten och Expressen där hon ingått i redaktionsledningen under många år. Hon kommer närmast från en tjänst som redaktionschef och nyhetschef på Kvällsposten, en position hon haft sedan 2008.

Hon efterträder Lotta Hylander som har varit chefredaktör för Allers sedan 2007.

– Susanne är verkligen en fantastisk rekrytering. Hon har en gedigen erfarenhet av tidningsmakeri där både nyheter och feature är en del av hennes dagliga verksamhet. Hon jobbar idag på många olika plattformar såsom print och webb. Men det viktigaste av allt är att Susanne verkligen brinner för vårt innehåll, säger Åsa Tengvall, publicistisk direktör Aller media, i ett pressmeddelande.

Susanne Lindén har drivit utveckling inom kvällspressen under en lång tid, både digitalt och inom print, bland annat var hon med och startade kvällstidningsbranschens första djuptryckta söndagsbilaga. Som redaktionschef på Kvällsposten har hon ansvarat för en omfattande produktion av olika temabilagor.

– Efter en lång och lycklig tid på Kvällsposten och Expressen är det med stor glädje och spänning jag nu kliver över till Aller media. Att bli chefredaktör för Allers är en ära. Allers är en tidning med lång tradition och att få leda den i den föränderliga medievärld vi nu lever i ska bli fantastiskt roligt, säger Susanne Lindén i ett pressmeddelande.

Susanne börjar sin nya tjänst den 1 september och kommer att rapportera till Martin Kroon, publicistisk direktör som tillträdde 1 maj.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.