Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Tidskrifter

Stor vrede på LRF Media – ledningen vill kapa bort 90 tjänster

LRF Media ska spara 30 miljoner kronor – och skär hårt i verksamheten. På ett stormöte idag var känslorna bland personalen mycket upprörda, enligt uppgift till Dagens Media.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se


Publicerad: 03 December 2014, 09:08
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:20

Ämnen i artikeln:

LRF Media

LRF Media, som redan tidigare har gjort stora besparingar, vill nu göra sig av med 90 tjänster. Det är mer än var tredje anställd.

Bland annat innebär nedskärningarna att Malmökontoret skrotas, och att annonsavdelningen för ATL-tidningarna – Lantmannen, ATL Magasinet och Skogsägaren – flyttas till Stockholm. Historietitlarnas redaktioner kommer dock att finnas kvar i Malmö.

Personalen på LRF Media är mycket upprörd, erfar Dagens Media. På ett stormöte i Malmö, där vd Ruben Jacobsson informerade om sparplanerna, var det flera ur personalen som högljutt uttryckte sin ilska.

Klockan 14:00 idag hålls ett informationsmöte på LRF Media i Stockholm. Även i Stockholm kommer LRF Media att lägga ner hela avdelningar, enligt uppgift till Dagens Media.

Enligt vad Dagens Media erfar informerades LRF Medias chefer om sparplanerna på ett möte i går eftermiddag.

LÄS OCKSÅ VD RUBEN JACOBSSONS KOMMENTAR:

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.