torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Stina Jansdotter Öberg lämnar Ingo för Aller Media

Publicerad: 14 oktober 2019, 05:00

Stina Jansdotter Öberg lämnar Ingo efter sju år. Foto: Aller Media

På Aller Media blir Stina Jansdotter Öberg chef för Creative Studio.

Ämnen i artikeln:

Aller MediaContent Marketing

Janne Næss

janne.naess@dagensmedia.se


Stina Jansdotter Öberg kommer närmast från reklambyrån Ingo, där hon de senaste sju åren har arbetat som affärsområdesansvarig projektledare.

– Det känns ärofyllt att börja på ett anrikt familjeföretag som Aller Media med ett modernt mediehus i framkant med en väldigt stark plattform. Jag ser fram emot att ta mig an uppdraget att leda den kreativa studion genom att med mod trampa upp nya vägar som kan öka vår digitala närvaro, driva vår affär framåt och inte minst fortsätta inspirera och underhålla Sveriges kvinnor, säger  kommenterar Stina Jansdotter Öberg i ett pressmeddelande.

På byrån Creative Studio skapas kreativa koncept och kampanjer som tas ut i olika kanaler. Stina Jansdotter Öberg kommer leda de fem teamen som ingår i Creative Studio - influencerteamet, contentteamet, eventteamet, video och print.

Lotta Cederbom är kommersiell direktör och vice vd på Aller Media:

– Creative Studio är en viktig och växande del av vår affär och skapar framförallt stora värden för våra kunder. Men vi nöjer oss inte, vi vill alltid växla upp och blir starkare. Att få in Stina som en ledstjärna till Creative Studio känns otroligt bra. Stina har med sin bakgrund från byråsidan och som journalist ett unikt och kreativt perspektiv som jag vet kommer driva vårt affärsområde framåt med kraft, kommenterar hon.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev