tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Stina Abenius till Bonnier

Publicerad: 14 augusti 2018, 11:40
Uppdaterad: 14 augusti 2018, 11:40

Stina Abenius blir redaktionell utvecklingschef på Bonnier News Lifestyle. Foto: Press

Stina Abenius lämnar rollen som publicistik redaktör på Aller Media för Bonnier News Lifestyle.

Ämnen i artikeln:

BonnierAller Media

HF


Stina Abenius blir ny redaktionell utvecklingschef på Bonnier News Lifestyle. Inom affärsområdet ingår varumärken som Mitt Kök, Leva&Bo, Allt om Resor, Söndag, e-handeln Happy Green och mäklartjänsten Hitta Hem. 

– Stinas främsta uppdrag blir att fortsätta arbetet med att bygga samarbeten inom News och Bonnier i stort, samtidigt blir hon en kraft för att ytterligare möta läsarnas och annonsörernas behov, säger Anna-Clara Welander, affärsområdeschef för Bonnier News Lifestyle, i ett pressmeddelande.

Stina Abenius kommer senast från en tjänst som publicistisk direktör på Aller Media där hon haft övergripande ansvar för varumärken så som Elle, Café, Femina, Hänt och Svensk Damtidning.

– Jag har haft fem fantastiska år med Aller media. Vi har tagit stora kliv in i den nya medievärlden och förändrat sättet vi jobbar i grunden, säger Stina Abenius.

Tidigare har Stina Abenius varit chefredaktör på Bonnier-titeln Tara och arbetat på Expressen i olika omgångar.

– Det ska bli spännande att komma tillbaka. Det har hänt jättemycket sedan jag var här senast, för fem år sedan. Hela Bonnier News är inne i en extremt intressant utveckling och där tror jag att featurejournalistiken, som Bonnier News Lifestyle har som kärna, kan få en ännu viktigare position. Jag ser fram emot att vara med i det arbetet, säger Stina Abenius i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev