Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag10.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Staffan Lönner får lämna Mittmedia

Publicerad: 14 Maj 2019, 06:43

”Det är naturligt att min roll inte finns kvar”, säger Staffan Lönner till Dagens Media.

UPPDATERAD. Företagsmarknadschefen Staffan Lönner får lämna Mittmedia. Detta informerades under ett webbmöte för säljare på måndagen.


Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsMittmedia

2016 lämnade Staffan Lönner Citypaketet för Mittmedia. Han tog sig an en roll som företagsmarknadschef på tidningskoncernen. 

Det står nu klart att Staffan Lönner får lämna sin post på Mittmedia. 

Detta ska ha informerats under ett webbmöte för säljare och säljledare under måndagen. Alla anställda på Mittmedia ska dessutom tagit del av informationen via ett internmejl som gick ut under måndagen. 

Beslutet ligger hos Bonnier News som tog över Mittmedia i februari. 

– Det är naturligt att min roll inte finns kvar, säger Staffan Lönner till Dagens Media. Redan efter att köpet blev klart så har det varit en integrationsprocess där jag har varit delaktig. 

I morgonens nyhetsbrev formulerade Dagens Media att Staffan Lönner fick sparken. Staffan Lönner vänder sig mot formuleringen.
– Den är ohyggligt olycklig. Den kan läsas som något helt annat. Jag är inte så förtjust i det faktiskt. Jag hade ett väldigt stort ansvar som företagsmarknadschef och flera av de uppgifter jag har varit ansvarig för har integrerats i Bonniers motsvarande funktioner. På det sättet är det fullt naturligt att min roll försvinner. 

Han menar att det har varit 2,5 fantastiska år på Mittmedia och att han tar med sig erfarenheterna från Mittmedia till den bransch han hamnar i framåt. 

Vad kommer du göra härnäst?
– Det vet jag faktiskt inte, det har jag inga planer för ännu. 

Staffan Lönner kommer att jobba kvar på Mittmedia juni ut, som längst.
– Det beror på vilket stöd de vill ha från mig. Det är en del att lämna över naturligtvis. Och det ska bli skönt med en ledig sommar. 

 

 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsMittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.