Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag19.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Skogsägaren blir digital

Publicerad: 14 November 2016, 08:30
Uppdaterad: 14 November 2016, 08:32

Papperstidning blir digitalt format. Tidningen Skogsägaren följer det digitala och slänger sin tidning.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

Tidningen Skogsägaren, som ägs av förlaget LRF Media, gör en stor förändring. Vid årsskiftet skrotas papperstidningen till förmån för ett nytt digitalt format. Den är inte fråga om en digitaliserad papperstidning, utan en helt ny produkt i ett nytt format. En förändring som innebär att läsarna oftare kan ta del av tidningens innehåll, och att text och bild numera kan kompletteras av video eller ljud.

"Vi vill leverera det bästa innehållet på bästa möjliga sätt. Att inte ta till vara den digitala teknikens möjligheter vore som att envisas med yxa och svans när skördaren redan står startklar", skriver Skogsägarens chefredaktör Ulf Aronsson på hemsidan.

Ulf Aronsson fortsätter:

"En oberoende kanal för Sveriges alla enskilda skogsägare, och vi fortsätter sätta fokus på era (läsarnas) hjärtefrågor. Bevakningen av småskalig teknik kommer öka och blandas med tips och råd om skogsskötsel, ekonomi, juridik, forskning och utveckling. Ambitionen är samma som tidigare: Att hjälpa skogsägarna att få ut mer av sin skog, oavsett målsättning", skriver Ulf Aronsson.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.