Situation Sthlm börjar med Swish

2015-11-18 07:22  

Tidningen tar ytterligare ett steg för att underlätta försäljningen i en kontantfri värld.

Situation Sthlm vill underlätta för läsarna och motverka en missad affär för försäljarna genom att nu börja med Swish. Att människor inte alltid har kontanter på sig vet, om några, Situation Sthlm:s försäljare menar Situation Sthlm:s vd Pia Stolt.

Sedan 2007 har tidningens hemlösa försäljare kunnat erbjuda läsare att köpa tidningen via sms och sedan 2013 även med kort.

– Försäljarna har under många år uppmärksammat oss på att allt fler köpare av tidningen saknar kontanter. Att nu erbjuda läsarna att kunna köpa tidningen med Swish är ännu ett steg för att göra det så enkelt som möjligt att köpa tidningen. Och framförallt ökar det möjligheten för våra försäljare att sälja tidningen, säger Situation Sthlm:s vd Pia Stolt i ett pressmeddelande.

Att köpa Situation Sthlm med Swish kostar 50 kr, precis som när man köper den kontant och försäljarens förtjänst är densamma, det vill säga 25 kronor.

Frida Nygren

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt