Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Situation Sthlm börjar med Swish

Publicerad: 18 November 2015, 06:22
Uppdaterad: 19 Oktober 2016, 07:11

Tidningen tar ytterligare ett steg för att underlätta försäljningen i en kontantfri värld.


Ämnen i artikeln:

Situation Stockholm

Situation Sthlm vill underlätta för läsarna och motverka en missad affär för försäljarna genom att nu börja med Swish. Att människor inte alltid har kontanter på sig vet, om några, Situation Sthlm:s försäljare menar Situation Sthlm:s vd Pia Stolt.

Sedan 2007 har tidningens hemlösa försäljare kunnat erbjuda läsare att köpa tidningen via sms och sedan 2013 även med kort.

– Försäljarna har under många år uppmärksammat oss på att allt fler köpare av tidningen saknar kontanter. Att nu erbjuda läsarna att kunna köpa tidningen med Swish är ännu ett steg för att göra det så enkelt som möjligt att köpa tidningen. Och framförallt ökar det möjligheten för våra försäljare att sälja tidningen, säger Situation Sthlm:s vd Pia Stolt i ett pressmeddelande.

Att köpa Situation Sthlm med Swish kostar 50 kr, precis som när man köper den kontant och försäljarens förtjänst är densamma, det vill säga 25 kronor.

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Situation Stockholm

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.