Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag26.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Se & Hör polisanmäls för förtal

Publicerad: 24 Oktober 2011, 05:58
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:53

En kvinna har har polisanmält Se & Hör för förtal. Det efter att tidningen publicerat rykten om att hon dejtar skådespelaren Dan Ekborg.


Ämnen i artikeln:

Se Hör

Det var i augusti i år som Se & Hör publicerade en artikel där tidningen berättade om Dan Ekborg, känd från bland annat "Jönssonligan" och "Tomten är far till alla banen", och hans nya förhållande med den den yngre kvinnan.

I artikeln står det bland annat att Dan Ekborg har bjudit med kvinnan på semester och skickat kärleksbrev till henne.

Nu polisanmäls tidningen alltså för förtal.

"De har skrivit att målsågaren "verkar tycka det är kul att dejta en kändis" vilket målsägaren tycker är mycket kränkande", står det bland annat i polisanmälan.

Enligt polisanmälan var det en väninna som gjorde kvinnan uppmärksam på att tidningen publicerat både hennes fullständiga namn, bilder samt var hon jobbar.

Kvinnan vill nu få skadestånd från Se & Hör.

"Enligt polisanmälan gjordes kvinnan uppmärksam på att hon figurerade i tidningen med både fullständigt namn, bild och arbetsplats efter ett samtal med en väninna", skriver polisen.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Se Hör

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.