Gå direkt till textinnehållet

Robert Kviby till Readly

Foto: Press

Den tidigare C More-chefen Robert Kviby går in som tillväxtchef på Readly.

Magasinappen Readly har rekryterat Robert Kviby till den nyinrättade rollen som tillväxtchef. Han kommer senast från en roll som vice vd och ansvarig för C More. Han har även varit produktchef för Viasat, marknadschef för MTG TV samt som vd för MTG Radio.

– Readly är på frammarsch, vi har dubblat vår omsättning det senaste året. Denna rekrytering är en del av vår fortsatta satsning med målet att växa Readly, både internationellt och på våra befintliga marknader. Med Robert ombord stärker vi vårt kunnande gällande digital kundanskaffning väsentligt, säger Jörgen Gullbranson, vd på Readly, i ett pressmeddelande.

Robert Kviby, CGO på Readly om den nya tjänsten:

– Vi befinner oss i en spännande fas, och för någon som är ägnar mycket tid åt leta upp och läsa intressanta artiklar, är det självklart lite av ett drömjobb att få leda growth teamet på ett bolag som Readly. Vi ser att  efterfrågan på kvalitetsinnehåll från betrodda källor ökar i takt med dataintrång och fake news, och det finns inget bolag i kategorin som är så väl positionerat som Readly att möta den.

Publicerad 2018-06-14 07.06Uppdaterad 2018-06-14 07.06

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: