Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Redaktionschefen tar över Icakuriren

Publicerad: 6 september 2021, 08:14

Redaktionschefen Lotte Ivarsson Sandén blir ny chefredaktör på Icakuriren.

Foto: Gugge Zelander

Icakuriren byter chefredaktör när Åsa Holmström lämnar sitt uppdrag efter knappt 1,5 år.


Ämnen i artikeln:

Egmont PublishingIcakuriren

Ny chefredaktör på Stort House Egmonts Icakuriren blir den nuvarande redaktionschefen Lotte Ivarson Sandén. Hon har tidigare varit chefredaktör på Villaägaren och redaktionschef på Allt i Hemmet. 

Hon tar över chefredaktörsuppdraget på Icakuriren från och med nummer 38 som kommer ut 17 september. Då lämnar alltså Åsa Holmström uppdraget som hon tillträdde i mars 2020 – för att gå i pension. Enligt Story House Egmont var det dessutom en temporär lösning i samband med att redaktionen och tidningen flyttades från kontoret i Solna till Malmö.

– Jag är så oerhört glad och inspirerad. Icakuriren är en fantastisk tidning som fått väldigt mycket positiv respons och det ska bli jätteroligt att lära känna våra mogna och kloka läsare ännu bättre, säger Lotte Ivarson Sandén i ett pressmeddelande.

– Åsa har gjort ett storartat arbete med att utveckla tidningen och stärka läsarrelationen det senaste året. Vi ska fortsätta på den inslagna banan och göra en lika underhållande, läsvärd och engagerande tidning varje vecka.

I senaste Orvesto Konsument, 2021:1, hade Icakuriren en räckvidd på 303 000 läsare, vilket är ett tapp på drygt 10 procent jämfört med motsvarande mätning 2020.

LÄS ÄVEN: Så har året börjat för tidskrifterna – här är räckvidderna i print och digitalt för 114 titlar 

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Egmont PublishingIcakuriren

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev