Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag03.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Realtids vd gick i borgen – tvingas personligen betala skulder

Publicerad: 3 December 2013, 04:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:54

Realtids vd Jonas Wiwen-Nilsson gick i borgen för en skuld till Almi Företagspartner. Nu tvingas han personligen att betala drygt 150 000 kronor till bolaget.


Ämnen i artikeln:

Realtid

Det var i september 2007 som Jonas Wiwen-Nilsson gick in som borgenär för 150 000 kronor av Alternativ Medias skuld på 600 000 kronor till Almi Företagspartner.

För att få tillbaka pengarna vände sig Almi Företagspartner till tingsrätten.

Rätten har nu i en tredskodom beslutat att Jonas Wiwen-Nilsson ska betala en summa om 153 675 kronor till Almi Företagspartner. Han ska även ersätta företagets rättegångskostnader.

Som Dagens Media i ett flertal tidigare artiklar berättat har det tidigare bolaget bakom Realtid, Alternativ Media, brottats med ekonomiska problem.

Affärssajten Realtid startades 2003 och drevs fram till förra sommaren i bolaget Alternativ Media. Sommaren 2012 genomfördes en företagsrekonstruktion där sajten realtid.se såldes till det nystartade bolaget Realtid Media, som är ett publikt bolag med ett hundratal aktieägare.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Realtid

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.