Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Publik får tillbaka fastighetstidning

Publicerad: 3 December 2010, 09:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:29

Publik har fått uppdraget att producera Mäklarsamfundets medlemstidning Fastighetsmäklaren. Publik har tidigare haft uppdraget men förlorade det under ett år till Tidningsmakarna.


- Det är extra kul att få tillbaka en kund, det är också nyttigt att någon annan haft uppdraget under ett år då vi nu kan komma in med nya ögon, säger Krister Insulander, Publik.

Krister Insulander uppger att uppdraget är stort för publik och att tidningen drar in någon miljon på årsbasis.

- Det är såklart svårt att säga exakt men det är klart det är en viktigt kund för oss som växande men ändå medelstor byrå, säger han.

Målgruppen för tidningen är framför allt fastighetsmäklare och mäklarstudenter. Den skickas också ut till vissa politiker. Annonsförsäljningen sköts av Mäklarsamfundet.

När Publik åter tar över produktionen planerar de att göra om den grafiska formen men förändringarna i innehållet kommer vara marginella.

- Eftersom alla fastighetsmäklare får tidningen är det i stort sett en branschtidning och innehållet ska ju vara därefter, säger Krister Insulander.

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.