Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Plaza tar modechef från Damernas Värld

Publicerad: 8 januari 2013, 10:23
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:59

Robert Nordberg, moderedaktör på Damernas Värld, blir ny modechef på Plaza Magazine.


Ämnen i artikeln:

Plaza Publishing Group

Rekryteringen är del av nya chefredaktören Konrad Olssons omgörning av Plaza Magazine, som han tog över i slutet av förra året efter Elin af Klintberg.

Konrad Olsson kallar Robert Nordberg för en drömrekrytering.

– Robert är en av Sveriges mest erfarna stylister och moderedaktörer, och har ett unikt öga för att komponera starka modebilder, säger Konrad Olsson i ett pressmeddelande.

Robert Nordberg kommer senast från tjänsten som moderedaktör för Damernas Värld, där han varit i sju år och jobbat med Damernas Värld, DV Mode och DV Man. Innan dess har han bland annat jobbat med tidningar som Cosmopolitan och Café och butiker som Åhléns och NK. Han har även varit stylist för artister, bland annat Eurovision-vinnaren Loreen.

Om det nya jobbet på Plaza Magazine säger Robert Nordberg:

– Det känns otroligt roligt. Det är ett superspännande uppdrag att få vara med och utveckla modet i Plaza Magazine. Särskilt roligt ska det bli att få arbeta både med dam- och herrmode.

Konrad Olsson befinner sig för närvarande i Florens för att lansera förlagets nystartade herrmodetidningen Plaza Uomo på engelska.

– Det händer otroligt mycket kring Plaza. Just nu befinner jag mig i Florens där vi lanserar vårt herrmodemagasin Plaza Uomo på engelska under modemässan Pitti Uomo. Att få arbeta på en tidning som vågar satsa och samtidigt på bygga ett nytt starkt team är väldigt roligt, säger han till dagensmedia.se.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Plaza Publishing Group

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.