Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Parisa Amiri hoppar av Nöjesguiden

Publicerad: 13 november 2014, 08:47
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:22

Efter fem år på tidningen slutar redaktören.


Under tiden på Nöjesguiden har hon bland annat rekryterat flera bloggare och skribenter, till exempel Nanna Johansson och Kakan Hermansson. Nu går hon vidare till "nya utmaningar".

– Jag har under de här åren haft lyxen att känna fullt förtroende från mina kollegor för den inriktning jag valde tidigt med Nöjesguiden.se. Den har blivit en viktig röst med våra fantastiska medarbetare, vår ton och det ständiga ifrågasättandet som har satt oss på kartan och fått oss att slå rekord efter rekord, säger Parisa Amiri i ett pressmeddelande.

Hon kommer att vara kvar på redaktionen till slutet av november. Nöjesguiden har inlett arbetet med att hitta en ersättare.

– Hon har gjort underverk för Nöjesguiden.se, haft ett gott öga för talanger och varit ett av våra synligaste ansikten utåt. Vi önskar henne all lycka i framtiden, säger Amat Levin, chefredaktör på Nöjesguiden i pressmeddelandet.

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.