Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag29.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Ola Lindholm slutar helt på KP

Publicerad: 28 Juni 2011, 13:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:06

Ola Lindholm – som står åtalad för ringa narkotikabrott – har bestämt sig för att sluta som chefredaktör för Kamratposten.


Ämnen i artikeln:

KamratpostenBonnier Tidskrifter

Skandalen kring Ola Lindholm, populär barnprogramledare och chefredaktör för Kamratposten, briserade efter att Expressen avslöjat att han tvingats lämna ett narkotikaprov efter att ha besökt en fortbollsmatch.

Lindholm har hela tiden bedyrat sin oskuld – men när åtal väcktes mot honom i början av maj valde han att ta en timeout från jobbet som chefredaktör för KP.

Nu slutar han helt.

– Efter fem fantastiska, framgångsrika och roliga år med Kamratposten har jag bestämt mig för att tacka ja till nya spännande projekt i livet. Beslutet är helt mitt eget men det är givetvis med blandade känslor jag lämnar en tidning och ett Bonnier Tidskrifter som jag har enormt mycket att tacka för, säger Ola Lindholm till Bonnier Tidskrifters internnät, enligt resume.se.

Lukas Björkman, som i Ola Lindholms frånvaro varit tillförordnad chefredaktör, tar istället över som chefredaktör.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.