OKEJ läggs ned

2011-01-21 15:55  

Den legendariska tidningen Okej går i graven. Det sista numret gavs ut i höstas, men det blir ingen fortsättning. "Den hade varit värd ett bättre öde", säger grundaren Hans Hatwig.

Tidningen OKEJ grundades av Hans Hatwig år 1980 men sedan i höstas har man inte gett ut någon tidning. Och det ser nu ut som om OKEJ går i graven.

– Vi behåller varumärket men det blir ingen fortsättning som det ser ut nu, säger Kenneth Andrén, vd på Egmont Kärnan, till dagensmedia.se.

Hans Hatwig beklagar beslutet.

– Jag tycker att det är tråkigt att en sådan stor tidning går i graven, den hade varit värd ett bättre öde. Man måste brinna för att göra en bra tidning och kanske är det så att det har saknats geist de sista åren, säger han till dagensmedia.se.

I oktober gav den tidigare Okej-medarbetaren Jörgen Holmstedt ut minnesboken ”Boken om OKEJ: 80-talets största poptidning”.

Martin Schori

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt