Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag15.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Nytt avhopp från Residence

Publicerad: 3 december 2012, 12:26
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:02

UPPDATERAD. Residence tappar ad:n Mari Wigren, som istället går till uppdragspublicistbolaget DG Communications. Det är ett av flera tunga avhopp som Residence drabbats av i år.


Det var i slutet av juli som dagensmedia.se kunde berätta att flera nyckelpersoner på Residence valt att lämna inredningstidningen. Förutom chefredaktören Mårten Niléhn och redaktionschefen Kjell Häglund valde också annonschefen Helen Dahlberg att säga upp sig.

Nu har alltså även ad:n Mari Wigren valt att lämna Residence för att istället gå till DG Communications, kan dagensmedia.se berätta.

– Vi önskar givetvis Mari ett varmt lycka till. I dag börjar Hanna Nova Beatrice som ny chefredaktör och mitt fokus ligger nu att blicka framåt. Residence är ett starkt varumärke som vi tillsammans ska satsa mycket på, säger Karolina Roslund, förlagschef på LRF Media till dagensmedia.se.

Någon ersättare för Mari Wigren har ännu inte hittats.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.