Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Tidskrifter

Ny publicistisk direktör på Aller

Sedan i somras har Anders Rask varit tillförordnad publicistisk direktör på Aller Media. Nu har mediehuset en permanent lösning på plats.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Publicerad: 16 November 2018, 12:41
Uppdaterad: 16 November 2018, 12:41

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Martin Kroon.

Ny publicistisk direktör för hela Aller Media är Martin Kroon, skriver Medievärlden. Han är sedan tidigare publicistisk direktör för Aller Medias varumärken i Malmö och får nu alltså utökat ansvar.

– Jag är medveten om att det är ett stort uppdrag och ett stort ansvar, men jag är övertygad om att det finns fördelar med att ha en helhetssyn på vår publicistiska verksamhet. Vi samverkar mer mellan varumärkena i dag än tidigare och ser positiva effekter av det, inte minst digitalt. Därför känns detta både som en spännande och riktig väg att gå, säger Martin Kroon till Medievärlden.

Han tillträder sin nya tjänst senast 1 januari.

Anders Rask är sedan 1 april i år ansvarig för byrånätverk och strategi på Aller Media. Dessförinnan var han vd på Aller-ägda OTW.

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.