Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Ny publicistisk direktör på Aller

Publicerad: 16 november 2018, 12:41
Uppdaterad: 16 november 2018, 12:41

Martin Kroon.

Sedan i somras har Anders Rask varit tillförordnad publicistisk direktör på Aller Media. Nu har mediehuset en permanent lösning på plats.


Ämnen i artikeln:

Aller Media

Ny publicistisk direktör för hela Aller Media är Martin Kroon, skriver Medievärlden. Han är sedan tidigare publicistisk direktör för Aller Medias varumärken i Malmö och får nu alltså utökat ansvar.

– Jag är medveten om att det är ett stort uppdrag och ett stort ansvar, men jag är övertygad om att det finns fördelar med att ha en helhetssyn på vår publicistiska verksamhet. Vi samverkar mer mellan varumärkena i dag än tidigare och ser positiva effekter av det, inte minst digitalt. Därför känns detta både som en spännande och riktig väg att gå, säger Martin Kroon till Medievärlden.

Han tillträder sin nya tjänst senast 1 januari.

Anders Rask är sedan 1 april i år ansvarig för byrånätverk och strategi på Aller Media. Dessförinnan var han vd på Aller-ägda OTW.

Madeleine Nilsson

Reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.