Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Ny chefredaktör klar för Icakuriren

Publicerad: 21 januari 2020, 14:22

”Jag ser fram emot att jobba redaktionellt igen med olika format och kanaler”, säger Icakurirens nya chefredaktör Åsa Holmström.

Den första mars efterträder Åsa Holmström Icakurirens nuvarande chefredaktör Helena Rönnberg.


Ämnen i artikeln:

Icakuriren

Åsa Holmström har tidigare arbetat som redigerare, reporter och även som chefredaktör för tidskrifter som Damernas Värld, Land och Veckorevyn. 

Åsa Holmström har dessutom varit verksam som förslagschef på Egmont Publishing, med ett övergripande ansvar för olika varumärken som bland annat Hemmets Journal och Icakuriren. På senare tid har Åsa Holmström drivit sitt egna konsultföretag inom media. 

– Icakuriren står för så mycket positivt. Engagerande reportage och intervjuer, granskande konsumentjournalistik, kultur, matglädje och underhållning. Och inte minst är Icakuriren också en viktig samhällsröst för kvinnor. Jag ser fram emot att jobba redaktionellt igen med olika format och kanaler. Det är det jag kan och trivs allra bäst med, säger Åsa Holmström i ett pressmeddelande. 

– Rekryteringen av Åsa Holmström känns rätt på alla sätt. Hon har både den publicistiska erfarenhet och den fingertoppskänsla som krävs för att leda ett så välrenommerat varumärke och leverera på den nivå som läsarna kräver, säger Johan Taubert, förlagsdirektör på Egmont Publishing i en kommentar.

I senaste Orvesto Konsument hade Icakuriren en räckvidd på 310 000.

 

Patrik Karlsson

Ämnen i artikeln:

Icakuriren

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.