tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Nöjesguiden jublar efter Orvesto

Publicerad: 3 februari 2012, 11:52
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:26

Nöjesguiden gick mot strömmen och ökade starkt i Orvestos senaste mätning. ”Jag vill gärna tro att det är för att vi är så jävla bra”, säger chefredaktören Margret Atladottir.

Ämnen i artikeln:

NöjesguidenOrvesto

RL

Rebecka Lindberg


Nöjesguiden ökade sina läsare med 31,7 procent. Sammanlagt läses tidningen av 150 000 personer och på webben har de 70 000 unika besökare i veckan.

– Det är jättekul. Jag hoppas att redaktionen sträcker på sig och vet hur bra de är, säger Margret Atladottir till dagensmedia.se.

– Samtidigt är Orvesto ett knepigt sätt att mäta på, fortsätter hon.

Hon tror framgången beror på blandningen av politiska frågor som intresserar yngre människor och de mer ytliga ämnena som ”bästa krogen”.

– Vi skriver om det som är riktigt och viktigt. Jag tror inte att våra läsare är dumma utan att kvalité alltid är viktigt, säger hon och fortsätter:

– Helst vill jag att alla i hela Sverige ska läsa oss. Vi ska fortsätta att lyssna på våra läsare. Den direkta kontakten är jätteviktig.

Hon tror inte att nerläggningen av Stockholm City påverkat Nöjesguidens framgång.

– Nej, Nöjesguiden har funnits i över 30 år och konkurrenter har kommit och gått och det har aldrig påverkat oss. Däremot är det väldigt synd att de lagt ner, säger hon.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev