Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Nöjesguiden gör webb-tv på toppen av Globen

Publicerad: 5 Juni 2013, 05:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:43

En webb-tv-serie som helt och hållet är inspelad i Skyview – med gäster som Stefan Löfven och Regina Lund. Det är resultatet av ett nytt samarbete mellan Nöjesguiden och Globen.


Ämnen i artikeln:

Stockholm Globe ArenasNöjesguiden

Det är webb-tv-serien "8 Minuter", där tittaren får möta flera kända personligheter i ett "annorlunda" intervjuformat som Globen och Nöjesguiden inlett ett samarbete kring.

Programledare för "8 Minuter", som har premiär nu på fredag, är Nöjesguiden-medarbetarna Christopher Garplind och Sebastian Nowack. Bland de inbjudna gästerna finns bland andra Regina Lund, Stefan Löfven och Anton Ewald.

– Skyview är en av Stockholms mest populära turistattraktioner, men samtidigt är den fortfarande en väl bevarad hemlighet för många stockholmare. Vår förhoppning är att samarbetet med Nöjesguiden ska väcka nyfikenhet och intresse, säger Stockholm Globe Arenas marknadschef Johan Seidefors i ett pressmeddelande.

"8 Minuter" kommer att visas på Nöjesguidens sajt.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.