Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Tidskrifter

Niklas Sessler ska ratta Bonnier Tidskrifters digitala offensiv

Niklas Sessler blir ny redaktionschef för digitala medier på Bonnier Tidskrifter.


Publicerad 2015-12-01 04:01
Uppdaterad 2016-04-26 13:20

Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Dela artikeln:

GT:s forne chefredaktör Frida Boisen fick ett halvår på sig att sätta strategin för den digitala framtiden för Bonnier Tidskrifter.

– Uppdraget som jag har fått är att genomlysa Bonnier Tidskrifters nuvarande digitala verksamhet och även staka ut den framtida digitala strategin. Lars Dahmén (Bonnier Tidskrifters vd, reds. amn.) och jag uppskattar att det kommer att ta sex månader, sade Frida Boisen till Dagens Media.

Nu presenterar hon en av nyckelpersonerna i tidskriftsförlagets digitala lagbygge. Niklas Sessler blir redaktionschef på Bonnier Tidskrifter digitala medier.

– Det var inget svårt beslut när jag blev tillfrågad. Det ska bli otroligt spännande att få jobba på den digitala sidan med alla våra starka varumärken. Bonnier Tidskrifter digitala medier har väldigt mycket på gång och känns som Mediesveriges roligaste arbetsplats just nu, säger Niklas Sessler, i ett pressmeddelande.

Han har jobbat på olika redaktioner inom Bonnier Tidskrifter i över 20 år. 2012 blev han andraredaktör på tidningen Mama. Niklas Sessler har fram tills nu haft titeln utvecklingsredaktör på Bonnier Tidskrifter. Karriären inleddes som annonsmätare på Tidningsstatistik, samt som korrekturläsare på Dagens Nyheter.

Förra våren tog Daniel Frodin över som chef för Bonnier Tidskrifter digitala medier efter Peder Bonnier. Ett uppdrag som var ett tillägg till hans jobb som publisher för bland annat Korsord och Privata affärer, samt chefredaktör för Teknikens Värld.

LÄS ÄVEN:

 

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.