Musikvideon som ska lyfta LRF Media

2013-05-07 14:39  

Här peppar LRF Medias nya säljchef sina medarbetare med en cover på Ansiktets snuskiga hitlåt "Äckligt" – och en specialproducerad musikvideo. Se den på Dagens Media.

Nyligen tillträdde Kristina Tellander som kreativ säljchef på LRF Media. Löftet – att satsa mer på "digital synlighet" och komma med "nya lösningar" som kunderna aldrig tidigare sett.

För att få med sig personalen har hon nu låtit producera en musikvideo där den nya kreativa säljavdelningen framför en cover på Ansiktets snuskiga hitlåt "Äckligt".

– Vi är ute på en roadshow i hela Sverige och har samlat över hundra mediebyråer och kunder, säger Kristina Tellander till Dagens Media.

Tanken är att musikvideon ska symbolisera att LRF Media är det "ledande mediehuset som ska bli nummer ett som förlag" samt presentera förlagets nya kreativa säljteam.

– Vi har fått så mycket beröm och fina kommentarer. Det har varit fantastiska reaktioner, säger Kristina Tellander.

Se musikvideon nedan.

UPPDATERING:

Efter att artikeln publicerats har LRF Media plockat bort filmen från Youtube.

<iframe width="442" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/tXXtArU2Rpg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Dante Thomsen

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt