Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Moderna Tidskrifter i ekonomiskt trubbel

Publicerad: 6 Mars 2012, 14:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:30

Uppgifterna om att Moderna Tidskrifter, som bland att ger ut tidningen Pappa Magazine och Isabella "Blondinbella" Löwengrips tidning Egoboost begärs i konkurs tillbakavisas av vd:n Daniel Andersson-Alm.


Moderna Tidskrifter har under en tid dragits med ekonomiska problem.Enligt branschtidningen resume.se har bolaget nu också begärts i konkurs av tryckeriet TB Screen i Västerås. Anledningen är en obetald skuld på 48 000 kronor.

När dagensmedia.se når TB Screens vd Jonas Bergström känner han inte till om bolaget begärt Moderna Tidskrifter i konkurs eller inte.

– Jag kom precis tillbaka från en lång semester, men det jag kan säga är att vi har haft lite problem med försenade betalningar från Moderna Tidskrifter.

Daniel Andersson-Alm, vd på Moderna Tidskrifter tillbakavisar uppgifterna med emfas.

– Det som står där är bara trams. Vi har haft en tvist med TB Screen, sedan flyttade vi och ärendet har hamnat i tingsrätten. Nu har de pengar på kontot, men de här skriverierna gör ju det betydligt värre för oss. Det gör mig jäkligt ledsen.

Under året har Moderna Tidskrifter dragit på sig över 740 000 kronor i skatteskulder. Dessa är dock betalda. Enligt Daniel Andersson-Alm går Moderna Tidskrifter bra i dag.

– Vi går bra i dag så för mig är det inte rätt att skriva så här. Jag känner mig överkörd. Vi går inte i konkurs, men så starka är vi inte och skrivs det sådant här är vi rökta. Jag känner mig mest lite kränkt, säger Daniel Andersson-Alm och fortsätter:

– Vi har haft det tufft, men pengar kommer och pengar går. Nu har vi en riktig säljorganisation och jag har aldrig varit så glad som jag är nu. Det svårt för alla nystartade bolag men man lär sig av det.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.