Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Moderna Tidskrifter: "Det är en miss"

Publicerad: 18 september 2012, 13:26
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:11

Moderna Tidskrifter har förlorat sin F-skatt, kunde dagensmedia.se i dag berätta. Nu förklarar Moderna Tidskrifter vad som orsakade den indragna F-skattesedeln.

Ämnen i artikeln:

Moderna Tidskrifter

EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Johan Möller är vice vd på Moderna Tidskrifter. Han säger att han inte visste om att företaget hade förlorat sin F-skatt innan dagensmedia.ses artikel publicerades.

– Jag har inte fått besked om det här, därför fick jag ringa runt. Det är alltså en miss. De som har skött ekonomin har missat att lämna in vår inkomstdeklaration, säger han och fortsätter:

– Deklarationen är inskickad i dag, men det kommer att ta ett tag innan den registreras. Det är ingen rolig historia för oss.

Kommer det här att påverka er verksamhet?

– Nej, det kommer det inte att göra. Vi har flera bolag vi jobbar med. Tidningsproduktionen påverkas inte, utan det skulle eventuellt vara faktureringen, men det får vi ta via andra bolag.

Hur ska ni göra för att inte förlora F-skatten igen?

– Det är tråkigt när sånt här händer, men det är vårt fel, eftersom vi har missat inkomstdeklarationen. Vi har bytt byrå nu efter sommaren, för att ha någon vi kan jobba med kontinuerligt, så det händer nog inte igen.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev