Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Tidskrifter

Moderna Tidskrifter: "Det är en miss"

Moderna Tidskrifter har förlorat sin F-skatt, kunde dagensmedia.se i dag berätta. Nu förklarar Moderna Tidskrifter vad som orsakade den indragna F-skattesedeln.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Publicerad: 18 September 2012, 13:26
Uppdaterad: 06 December 2015, 14:11

Ämnen i artikeln:

Moderna Tidskrifter

Johan Möller är vice vd på Moderna Tidskrifter. Han säger att han inte visste om att företaget hade förlorat sin F-skatt innan dagensmedia.ses artikel publicerades.

– Jag har inte fått besked om det här, därför fick jag ringa runt. Det är alltså en miss. De som har skött ekonomin har missat att lämna in vår inkomstdeklaration, säger han och fortsätter:

– Deklarationen är inskickad i dag, men det kommer att ta ett tag innan den registreras. Det är ingen rolig historia för oss.

Kommer det här att påverka er verksamhet?

– Nej, det kommer det inte att göra. Vi har flera bolag vi jobbar med. Tidningsproduktionen påverkas inte, utan det skulle eventuellt vara faktureringen, men det får vi ta via andra bolag.

Hur ska ni göra för att inte förlora F-skatten igen?

– Det är tråkigt när sånt här händer, men det är vårt fel, eftersom vi har missat inkomstdeklarationen. Vi har bytt byrå nu efter sommaren, för att ha någon vi kan jobba med kontinuerligt, så det händer nog inte igen.

Ämnen i artikeln:

Moderna Tidskrifter

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.