Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Mittmedias vd till Fokus styrelse

Publicerad: 12 Februari 2015, 11:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:13

Mittmedias vd Tomas Peterssohn och Hyper Islands vd Johanna Frelin föreslås som nya styrelseledamöter i Fokus.


Ämnen i artikeln:

Fokus

Johanna Frelin och Tomas Peterssohn föreslås av FPG Medias valberedning att ingå i Fokus styrelse.

Tomas Petessohn är vd för Mittmedia-koncernen och har tidigare bland annat varit vd på TT och publisher på Affärsvärlden.

– Fokus är en uppstickare som kämpat sig till en intressant position på tidskriftmarknaden under sina första tio år. Varumärket har potential och ägarna har visat sig vara beredda att satsa. Det ska bli spännande att vara med på den fortsatta resan, säger Thomas Peterssohn i ett pressmeddelande.

Johanna Frelin är i dag vd för utbildningskoncernen Hyper Island. Tidigare har hon bland annat varit chef på Sveriges Television.

– Ska bli spännande att få bidra till Fokus kvalitativa samhällsjournalistik i en tid när hela medieindustrin befinner sig i kris. Jag hoppas även kunna använda de erfarenheter jag har från Hyper Island att vara med och utveckla Fokus digitala möjligheter, säger Johanna Frelin i ett pressmeddelande.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Fokus

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.