Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Mitt i:s tidigare vd till Egmont

Publicerad: 4 april 2018, 07:30
Uppdaterad: 5 april 2018, 08:34

Mitti:s tidigare vd Erik Norberg går till Egmont. Foto: Janne Næss

Erik Norberg, före detta vd för Mitt i, blir ansvarig för Egmonts affärsområde Marketing Services från och med den 1 juni.


Ämnen i artikeln:

Mitt iEgmont

Erik Norberg lämnade vd-posten för Mitt i hösten 2016. Då hade han varit vd i drygt två år.

Så sent som i september 2017 gick han till danska akutionssajten Lauritz.com.

Nu blir han istället chef för Egmont Publishings satsning inom digital kommunikation och marknadsföring. I affärsområdet ingår ägarskap i flera nordiska verksamheter, bland annat svenska byråer som Ingager, Klintberg Niléhn och KAN. Förra året omsatte verksamheten omkring 300 miljoner kronor. Och under 2018 är målet, enligt ett pressmeddelande, att tillväxten ska öka markant.

– Jag ser verkligen fram emot att få börja jobba med Egmont Publishing som befinner sig i en väldigt spännande fas med stora tillväxtmöjligheter. Både i form av utveckling av den befintliga portföljen och genom nya, betydande investeringar, säger Erik Norberg, som tidigare också varit operativ chef på Schibsted, i pressmeddelandet.

Cato Broberg, chef för Egmont Publishings investeringar inom affärsområdena Marketing Services och e-handel, är positiv till rekryteringen:

– Jag är glad över att Erik vill komma till Egmont. Han har en väldigt god kommersiell och digital förståelse, och är en mycket erfaren ledare. Vi ser fram emot att få ombord Erik i vårt team."

Erik Norberg tillträder den 1 juni.

Linnea Kihlström

anna.dohmers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mitt iEgmont

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev