Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag13.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Mitt i-facket om ägarbytet: "Vi har blivit grundlurade"

Publicerad: 8 Juli 2020, 09:47

Ida Leveby, förtroendevald förhandlare för SJF på Lokaltidningen Mitt i, om förhandlingarna med nya ägarna: ”Vi får känslan av att det inte spelar någon roll vad vi säger”,

Att nya vd:n Patrik Vincent vill avklara de fackliga förhandlingarna redan i juli riskerar att göra processen både oseriös och rättsosäker, menar Ida Leveby, som är förhandlare för SJF på Mitt i. Hon beskriver även besvikelsen över förra ägarnas hantering av tidningen: ”Rent krasst känns det som vi blivit grundlurade”.


Ämnen i artikeln:

SJFMitt iDirektpress

Direktpress och Mitt i-vd:n Patrik Vincents ambition är att MBL-förhandlingarna – i kölvattnet av Direktspress förvärv av Mitt i – ska bli klara i juli.

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

SJFMitt iDirektpress

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.