torsdag28 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

"Mininöjet" nytt nöjesmagasin i Göteborg

Publicerad: 22 december 2016, 09:07

Bild 1/2  Premiärnumret rymmer 100 sidor och innehåller intervjuer med Erik och Mackan, Lasse Åberg, Thomas Järvheden och taxichauffören Lars Sahlberg som berättar om sina starkaste minnen från 30 år bakom ratten.

Nya gratismagasinet "Mininöjet" kommer finns att läsa i Minitaxis bilar, på restauranger och caféer i Göteborgsområdet.


Amanda Törner

amanda.torner@dagensmedia.se


Idag 22 december släpps första numret av "Mininöjet", ett nytt, månatligt gratismagasin med fokus på lokalt nöje i Göteborg.

Bakom magasinet står Minitaxi, Bulldog Media och reklambyrån Miami.

"Mininöjet" kommer finnas att läsa i Minitaxis bilar, på restauranger och caféer i Göteborgsområdet.

– Vi har försökt närma oss målgruppen direkt – man kommer inte att behöva leta upp Mininöjet eftersom magasinet kommer att finnas på de platser man befinner sig när man är på väg till konserten, krogbesöket eller liknande nöje, säger Henrik Nikkilä, Partner & Business Manager på Bulldog Media, till Dagens Media.

Henrik Nikkilä menar vidare att man har jobbat med att inte bli pretentiösa åt något håll, och har ingen ambition att vara nischade eller lyxiga.

– Vi skriver hellre om en jättestark Göteborgsprofil som 99 av 100 känner till än en smal, nischad designer som 1 av 100 känner till, fortsätter han.

Premiärnumret rymmer 100 sidor och innehåller intervjuer med Erik och Mackan, Lasse Åberg, Thomas Järvheden och taxichauffören Lars Sahlberg som berättar om sina starkaste minnen från 30 år bakom ratten.

Krogreportage, champagneprovning, kockrecept, film- och musiktips, mode och inredning resereportage är exempel på övrigt innehåll i decembernumret.

– Förhoppningen är att göra ett avtryck i Göteborgsområdet och fylla ett tomrum som finns idag. Vi kommer dessutom lansera en stark digital plattform runt magasinet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev