Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Matmagasinets chefredaktör: "Känns väldigt konstigt"

Publicerad: 21 Oktober 2013, 11:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:30

Bloggaren Mattias Kristiansson har registrerat titeln Matmagasinet Vego hos Patent- och registreringsverket. Det tilltaget uppskattas inte av Aller Media – som ger ut Matmagasinet.


Ämnen i artikeln:

Aller Media

Som Dagens Media berättade tidigare i dag planerar Mattias Kristiansson, matskribent och bloggare, att ge ut en ny tidning med namnet Matmagasinet Vego.

Första numret av tidningen, som inte har något med Aller Medias titel Matmagasinet att göra, ska enligt plan komma ut i januari.

På Aller Media är man inte roade över tilltaget.

– Oj, det här hade jag inte hört. Det känns väldigt konstigt. Det är ju väldigt lika namn. Så här får man inte göra, jag måste kolla upp det här, säger Matmagasinets chefredaktör Maud Onnermark till Dagens Media.

Kan det bli aktuellt med rättsliga åtgärder?

– Jag måste sätta mig in i vad det är för typ av magasin innan jag kan uttala mig om det. Men vi är Sveriges näst största mattidning så det är klart att Matmagasinet Vego kommer att förknippas med oss.

LÄS OCKSÅ:

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.