Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Martin Hansson har avlidit

Publicerad: 27 Maj 2010, 11:53
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:49

Allers vd Martin Hansson har avlidit efter en längre tids sjukdom.


Martin Hansson har varit sjukskriven sedan augusti förra året.

– Han fick beskedet om att han hade cancer för ett år sedan, säger Stefan Ohlsson, som agerat vd medan Martin Hansson varit borta.

I dag informerades personalen om att Martin Hansson avlidit.

– Det är med stor sorg och saknad som vi i dag tog emot beskedet om att han somnat in i sitt hem, säger Stefan Ohlsson till Dagensmedia.se.

Martin Hansson blev 57 år gammal. På Allers kontor i Helsingborg och Stockholm finns nu en minnesbok.

– Martin var en oerhört professionell, rationell och driven person. För mig var han affärsmässig, otålig, debattlysten, på gränsen till retfullt noga med detaljer men hade en fantastisk förmåga att se helheten. Han ställde höga krav och den som förtjänade det visade han en respekt som är obeskrivlig, säger Stefan Ohlsson.

– Jag har också haft förmånen att uppleva hans stora kärlek till familjen. Martin är en inspirationskälla som jag är tacksam för att jag har fått lära känna och arbeta tillsammans med. Han var en stor människa som lämnar ett smärtsamt tomrum och jag kommer för alltid att minnas honom med värme och respekt. Mina tankar går till familjen, fortsätter han.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.