fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Mamas tidigare chefredaktör till Kicks

Publicerad: 30 mars 2021, 07:10

Louise Bratt, mångårig chefredaktör på Bonnier-ägda Mama, lämnar tidningen för att bli contentchef på Kicks.

Ämnen i artikeln:

mamaExpressen

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


För skönhetskedjan Kicks blir arbetet med content allt viktigare för att driva försäljningen. Nu rekryteras därför Louise Bratt, i dag chefredaktör på Bonnier-ägda Mama till den nya rollen som contentchef.

Kicks satsning på content har intensifierats under 2020 genom mer integrerat, rörligt och interaktivt content. En del i det har varit satsningen på direktsändningar under rubriken ”Kicks Live”, där publiken kunnat ställa sina frågor live i kommentarsfältet under sändningen.

Louise Bratt uppdrag som contentchef blir att fortsätta satsningen på content samt att utveckla det utifrån vad som inspirerar, engagerar och konverterar Kicks kunder.

– Att få jobba strategiskt med hela spännvidden av innehållsformat, såväl befintliga som nya satsningar, är verkligen ett drömuppdrag – här finns en enorm potential, inte minst i den samlade skönhetsexpertis som finns inom företaget i dag, säger Louise Bratt i ett pressmeddelande.

Under Louise Bratts tid på Mama har Expressen och Lifestyle-gruppen, där Bonniers magasin ingår, slagits samman och skapat en gemensam organisation. Sedan dess har också Mama.nu flyttat in till Expressens domän och i samband med det samlades även Vi föräldrars expertmaterial under Mamas varumärke. Att Expressens premiumtjänst numera har innehåll från en rad magasinstitlar motiverade också tidningens nyligen genomförda prishöjning.

LÄS OCKSÅ: Mama.nu flyttar in hos Expressen.se
LÄS OCKSÅ: Expressen motiverar prishöjningen av Premium: ”En mycket vassare tjänst i dag”

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev