Gå direkt till textinnehållet
SökKontaktAnnonsera
Prenumerera

Tidskrifter

M-magasin byter chefredaktör

Amelia Adamo slutar som chefredaktör på M-magasin.


Publicerad 2016-03-01 08:37

Ämnen i artikeln:

M-magasin

Dela artikeln:

Amelia Adamo startade M-magasin inom Bonnier Tidskrifter för tio år sedan. Nu kliver hon av chefredaktörsposten.

Ny chefredaktör blir Åsa Lundegård, idag chefredaktör på Amelia. Chefredaktör på Amelia blir istället Vi i Villas Maria Sognefors. Vi i Villa värvar i sin tur Anders Carlén från Bonnier Tidskrifter Content till tjänsten som chefredaktör.

– Efter 150 omslag och 10 miljoner sålda exemplar känns det helt naturligt att lämna över stafettpinnen. Och det kan inte bli bättre än att Amelias chefredaktör Åsa Lundegård tar över. Vi har samarbetat i många år och Åsa vet verkligen hur man gör en identifikationstidning, som utgör grunden för succéer som Amelia och M-magasin, säger Amelia Adamo, i ett pressmeddelande.

Amelia Adamo lämnar dock inte tidningen helt. Hon ska enligt pressmeddelandet även i fortsättningen synas på omslag vid tidningens evenemang, samt fortsätta som ”senior publisher och editor at large” i Bonnier Tidskrifters ledningsgrupp och styrelse.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.