Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

LRF Media registrerar älgjaktstidning

Publicerad: 7 April 2014, 06:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:42

LRF Media planerar ny titel med fokus på älgjakten.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

LRF Media har sedan tidigare jakttidningen Jaktmarker & Fiskevatten. Nu planerar förlaget för en ny titel på temat: Allt om Älgjakt.

Enligt Samuel Karlsson, chefredaktör för Jaktmarker & Fiskevatten, som även står som ansvarig utgivare för den nya titeln hos PRV, handlar det inte om en helt ny tidning.

– Vi har gett ut en "one shot" tidigare som heter Allt om Älg men inte registrerat den så nu gör vi det. Det är i princip samma "one shot".

"One shoten" Allt om Älg ges sedan några år tillbaka ut i september varje år. Enligt utgivningsbeviset ska den nya tidningen ges ut fyra gånger per år.

– Det är inte säkert att det kommer att bli så, vi får se. Det är mer långsiktigt som vi har gjort det här, vi styr upp det lite mer, säger Samuel Karlsson.

Jakt var, tillsammans med historia, det segment som lyckades bäst i Orvesto Konsument 2013. I jakt- och fiskesegmentet ökade samtliga titlar, förutom Svenska Jägareförbundets medlemstidning Svensk Jakt.

LRF Medias Jaktmarker & Fiskevatten ökade räckvidden med 8 procent till 95 000 läsare.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.